tiistai 6. lokakuuta 2015

Talvisia askarteluja.

Tänä iltana meillä askarreltiin. Ajatukset ovat jo kääntyneet talveen ja joulun odotukseen, kun pieni pakkanen viimeinen herätti meidät viikonlopun jälkeen. Olin kyllä juuri oikeaan aikaan liikkeellä kun teimme sunnuntaina inventaarion tyttöjen talvivaatteista ja täytyy sanoa, että tänä vuonna ostettavaksi tuli vain koululaiselle nyt syksyksi kengät. Siitä meillä täällä vähän keskusteltiin, koska mies halusi varrelliset vuorelliset tennarit ja minä vedenkestävät ihan kunnolliset kengät. Käytiin muutamassa kaupassa, mutta ei löydetty sopivia.

Tytöt ovat myös kovia askartelemaan, mutta minä en ole niin innostunut sellaisesta liimaa-leikkaa-luovuudesta.. Näen sitä riittämiin töissä ja haluan, että paikat on edes jotenkin järjestyksessä täällä kotona. Piti sitten keksiä mitä tytöt voisi tehdä ja tällaisia saatiin aikaan koko perheen voimin tunnissa:



Mitä näistä sitten on tarkoitus tehdä? Se selviää teille kun päästään lähemmäs joulukuuta! Mukavaa tämä puuhastelu kuitenkin on koko perheen voimin, suosittelen!

Hei, pääsen nyt tulevana torstaina leikkaukseen! Minulta leikataan poski- ja otsaonteloiden reikiä isommiksi, koska jos muistatte niin alkuvuonna sain ikävän tulehduskierteen ja neljä poskiontelotulehdusta on saanut onteloita sen verran tukkoon, että ne on avattava. Sen tiimoilta sitten sairaslomalla hetken, toivottavasti saan inspiksen virkata maton ystäväni uuteen asuntoon tuparilahjaksi :)

Ei kommentteja: